Arnivara
Industrilakering

Priser

Priseksempler:

Da der kan være stor forskel på den påkrævede bundbehandling af de forskellige emner, har vi hos Arnivara Industrilakering ikke faste priser. Nedenfor vil dog være nogle priseksempler for typiske opgaver for private:

  • Den klassiske brune finérdør der kræver fuldspartling og grunding, for at få en helt glat flade: Kr. 1.660,00 inkl. moms
  • Montana reol 70x70x30 cm inkl. 2 låger og 2 hylder: Kr. 2.500,00 inkl. moms
  • Køkken bestående af 30 fronter i forskellige mål: Kr. 20.000,00 inkl. moms
  • AJ 7’er stol: Kr. 900,00 inkl. moms

Bemærk at ovenstående priseksempler er ved sprøjtemaling i vores standard-glansgrader, som er glans 20 og 35. Disse glansgrader svarer til ca. 90% af emner produceret hos møbel-, døre-, og køkkenfabrikanter. Ønskes der højere eller lavere glans end vores standard-glansgrader, kan vi sagtens levere dette. Der vil dog kunne forekomme et tillæg.
Ved f.eks. højglans lakering, kræver det en mere omstændig bundbehandling og sprøjteproces. Der vil derfor typisk være en fordobling af prisen ved denne behandling.

Ved prisforespørgsel, anbefales det at vedhæfte billeder af emner, evt. beskrivelse af nuværende stand og ikke mindst ønsker til det endelige resultat. Så vil vi kunne beregne en pris.

Hos Arnivara industrilakering er prisen den samme uanset hvilken farve du vælger.
Der er dog et obligatorisk Opstartstillæg på kr. 675,00 inkl moms, uanset mængde.
Ved ønske om flere farver, er der et tillæg pr. Farveskift på kr. 675,00 inkl. moms. Tillægget pr. Farveskift, dækker omkostningerne ved toning, rensning af sprøjte og opsætning.

Kontakt os for enhver forespørgsel

Har du et køkken, reoler eller designermøbler der trænger til en opdatering, så står vi klar med den rette erfaring og rådgivning til netop dit projekt.