Arnivara
Industrilakering

Lakering af døre

Vi klarer alle typer af døre

Døre i ældre huse og i arkitekttegnede huse, er sjældent udført indenfor dørfabrikkernes standardmål. En udskiftning af sine døre, er derfor oftest en bekostelig affære.

Hos Arnivara kan du få sprøjtemalet alle typer af døre. Af dørtype vi oftest maler for private kunder, kan nævnes de klassiske brune, finerede døre. Denne type dør ses ofte i villaen fra 60’erne og 70’erne i den lange mørke fordelingsgang, som er klassisk for huse i denne periode. Vi får sjældent mere positive tilbagemeldinger fra vores private kunder, end når de gamle mørke døre er erstattet med nymalede og nu lyse døre.

Skulle du få mod på at give dørene lidt kulør kan vi naturligvis også tilbyde dette. Og du er velkommen til at kigge forbi vores værksted til en snak og forhåbentlig lidt inspiration.

Man kan med stor succes lave den samme øvelse med sine garderobeskabslåger. Det kan være i soveværelset, entréen, bryggerset og ikke mindst med lågerne på indbygningsskabene i den lange fordelingsgang, der ofte ses i villaen fra 60’erne og 70’erne.

Da der kan være stor forskel på den påkrævede bundbehandling af døre, har vi hos Arnivara Industrilakering ikke faste priser. Ved prisforespørgsel, anbefales det at vedhæfte billeder og evt. beskrivelse af nuværende stand og ikke mindst ønsker til det endelige resultat. Så vil vi kunne beregne en pris.

Ved malebehandling af sine gamle døre hos en professionel sprøjtemaler som Arnivara Industrilakering, kan man være sikker på ordentlig service og et højt fagligt niveau.

Se venligst Galleri:

Kontakt os for enhver forespørgsel

Har du et køkken, reoler eller designermøbler der trænger til en opdatering, så står vi klar med den rette erfaring og rådgivning til netop dit projekt.