Arnivara
Industrilakering

Møbler

Sprøjtemaling af møbler:

Hos Arnivara kan du få sprøjtemalet de fleste typer af møbler. Af møbler vi oftest maler for private kunder, kan nævnes den klassiske 7’er stol designet af Arne Jacobsen, Montanareolen designet af Peter J. Lassen og Elipse bordet designet af Piet Hein. Vi maler naturligvis mange typer af møbler. Af andre opgaver kan nævnes det gamle spisebord, kommoden, chatollet, klædeskabet, PH5 loftpendel, Arne Jacobsens AJ gulv- og bordlampe og mange andre. Kun fantasien sætter grænsen

Hos Arnivara Industrilakering har vi ikke faste priser. Ved prisforespørgsel, anbefales det at vedhæfte billeder og evt. beskrivelse af nuværende stand og ikke mindst ønsker til det endelige resultat. Så vil vi kunne beregne en pris.

Ved malebehandling af sine ældre og nyere møbler hos en professionel sprøjtemaler som Arnivara Industrilakering, kan man være sikker på ordentlig service og et højt fagligt niveau.

Se venligst Galleri:

Kontakt os for enhver forespørgsel

Har du et køkken, reoler eller designermøbler der trænger til en opdatering, så står vi klar med den rette erfaring og rådgivning til netop dit projekt.