Arnivara A/S
Industrilakering

Valg af farver

Valg af farver

Hos Arnivara kan du få præcis den farve du ønsker eller skabe den helt rigtige farvekombination til dit projekt.

Arnivara kan tilbyde sprøjtemaling ud fra stort set alle farvesystemer. De mest anvendte er RAL, NCS, JOTUN, Farrow & Ball, Flügger og mange flere..

Nedenfor er links til nogle af de farvesystemer vi anvender hos Arnivara

Husk på at farveeksemplerne du ser på din skærm, kan afvige fra den originale farve.

NCS

Her kan du finde en af verdens mest brugte farvesystemer. Det består af mere 2000 forskellige farvenuancer. Så der er nok at vælge imellem. På hjemmesiden finder du også en farve-navigator, så du kan skabe dig det bedste overblik, over hvilken farvesætning der passer til netop din opgave. 

Klik her for at farveudvalg

RAL (CLASSIC) farvesystem

RAL Classic er det mest anvendte system fra RAL. farvesystemet er med sine 210 forskellige farvenuancer, lidt mere overskueligt end f.eks. NCS farvesystemet. Udover ”RAL Classic”, har RAL andre farvesystemer. F.eks. ”RAL Design” og ”RAL Effect”.

Og så er vi oppe på flere tusinde nuancer at vælge imellem. Arnivara kan naturligvis tilbyde sprøjtearbejde i farver fra hele RAL’s farveunivers.

Klik her for at farveudvalg

FARROW & BALL

Farrow & Ball producerer både maling og tapet. Især deres farver har været meget populært siden brandet kom til Danmark. Og sammen med JOTUN er deres farvekort en populær inspirationskilde til nutidens valg af farve.

Klik her for at farveudvalg

JOTUN

JOTUN har udviklet nogle farver der rammer plet i tidens farvetrend. Hvor det er de matte og ”støvede” farver, der er det foretrukne valg til f.eks. maling af sit køkken og møbler.

Klik her for at farveudvalg

 

Montana Farveserie

Farverne i Montanas sortiment, er som Farrow & Ball og JOTUN, meget aktuelle i nutidens valg af farver. Udover det naturlige valg til maling af sine Montana produkter, kan Montanas farver også give inspiration til valg af farve til sine møbler, køkkenfronter og meget andet.

Klik her for at farveudvalg

Kontakt os for enhver forespørgsel

Har du et køkken, reoler eller designermøbler der trænger til en opdatering, så står vi klar med den rette erfaring og rådgivning til netop dit projekt.